Plankdragers van leer

Bijna iedereen heeft wel een plank hangen aan een muur in zijn of haar woning. Maar hoe is deze plank bevestigd? De een zal hiervoor beugels in de muur hebben geboord, terwijl de ander juist heeft gekozen voor plankdragers van leer. Plankdragers van leer zijn toepasbaar in vrijwel iedere interieurstijl. Dit komt onder ander door de talloze verschillende mogelijkheden van deze plankdragers. Zo zijn plankdragers van leer onder andere verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, en je kunt kiezen uit verschillende bevestigingssoorten. Plankdragers van leer zijn om deze redenen dus ook te combineren met verschillende soorten planken.

Combineren met verschillende soorten planken

Plankdragers van leer zijn te combineren van met verschillende soorten planken. Wel is het hierbij belangrijk dat je rekening houdt met de draagcapaciteit. De meeste plankdragers van leer hebben namelijk een draagcapaciteit van 15kg. Wanneer je dan een massief eikenhoutenplank aan de muur wilt bevestigen is dit mogelijk, maar je kunt deze plank dan niet helemaal vol zetten met allerlei dikke boeken of zware beeldjes. Naast dat je met zaken als deze rekening moet houden, bieden deze plankdragers je verschillende mogelijkheden. Planken zijn immers onmisbaar in ieder interieur en je kunt ze overal ophangen. Van je slaapkamer tot je badkamer en keuken.

Planken ophangen

Planken ophangen doe je het beste met plankdragers van leer. Het ophangen van planken kan voor verschillende doeleinden van belang zijn. Je kunt hier leuke foto’s van je kinderen of kleinkinderen opzetten, je kunt hier boeken opzetten of je kunt hier de kruiden die je vaak in de keuken gebruikt opzetten. Dit zodat je altijd in één oogopslag kunt zien welke soort kruiden je allemaal in huis hebt. Omdat plankdragers verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, kun je deze in vrijwel iedere ruimte in je woning gebruiken. Zo kun je deze ook gebruiken in de kinderkamer van je dochtertje. Hoe leuk zijn immers pastel roze plankdragers van leer in de kinderkamer van je dochtertje? Kortom: wil je planken ophangen en ben je op zoek naar het juiste bevestigingsmateriaal? Ga dan op zoek naar plankdragers van leer.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.