De mooiste bloemen voor een verjaardag

Een bloemetje in huis is een goede manier om je humeur én je interieur een beetje op te vrolijken. En je kunt er eindeloos mee variëren, want er zijn tientallen verschillende bloemsoorten, in veel verschillende kleuren. De ene week kies je voor lelies, en de andere week voo rozen. Maar welke bloemen kies je wanneer je voor een ander aan het winkelen bent? Oftewel, wat is de perfecte bloem voor in een verjaardagsboeket? Er zijn vele goede antwoorden op deze vraag, en met een snel bezoekje aan de bloemist in Molenaarsgraaf vind je snel dat prachtig boeket waar je naar op zoek was .

De vrolijke gerbera's

Misschien wel de populairste bloem wanneer het aankomt op een vrolijke aangelegenheid zoals een verjaardag. Gerbera's zijn namelijk verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren, denk bijvoorbeeld aan wit, geel, roze, oranje en rood. Hierdoor zijn ze niet alleen perfect te combineren met andere bloemen maar ook met elkaar. Gerbera's geven een vrolijk en speels tintje mee aan ieder boeket, waardoor ze zeer geschikt zijn als feestelijk cadeau.

De geurende lelies

Nét zoals gerbera's zijn ook lelies al jaren enorm populair. En ook deze bloemen zijn verkrijgbaar in veel verschilende, vrolijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan geel, roze, rood, oranje en tegenwoordig zelfs blauw. Lelies zijn overigens niet alleen een fleurige bloem om te zien, maar ze ruiken ook nog eens erg lekker. Perfect dus voor een huiskamer boeket. Ze doen het erg goed in combinatie met andere vrolijke bloemen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een lelie boeket met alleen wat extra groen.

De fleurige tulp

En dan de laatste vrolijke bloem op ons lijstje: de tulp. Ook deze bloem is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, en sommige tulpen hebben zelfs twee kleuren in één. Ze zijn prachtig om te zien en staan fantastisch tussen andere vrolijke bloemen. Daarom doen ze het ook zo goed in uitgebreide, gemengde boeketten. Die perfect zijn als gezellig verjaardagscadeau!

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.