De meest populaire kraamcadeaus

 

Hoera! Er is een baby'tje geboren! De ooievaar staat in de tuin, de beschuit met muisjes staan klaar, en er is tijd ingepland voor de kraamvisite. Familieleden en vrienden die nu allemaal op zoek moeten naar dat perfecte kraamcadeautje. Dit kraamcadeautje moet natuurlijk aan enkele eisen voldoen, en moet eigenlijk de perfecte combinatie zijn tussen praktisch en leuk. Maar waar ga je dan perfecte kraamcadeautje vinden? Om je een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder de drie meest populaire kraamcadeaus op een rijtje gezet.

Luiertaarten

Één van de meest populaire kraamcadeautjes van dit moment, zijn de zogenoemde luiertaarten. Voor de mensen die nog nooit van luiertaarten hebben gehoord. Dit zijn luiers die worden gestapeld tot mooie, uitbundige taarten. Dit is de perfecte combinatie tussen praktisch en een leuk cadeau. Want we weten allemaal hoeveel luiers een baby nodig heeft. Het enige nadeel aan dit cadeautje, is dat je hoogstwaarschijnlijk niet de enige bent die dit cadeau geeft.

Een mandje met leuks

Heb je moeite om je maar tot één cadeautje te beperken? Of heb je moeite om één groot cadeau te vinden? Dan kan het een goed idee zijn om een mandje te maken waarin je meerdere kleine cadeautjes samenbrengt. Denk bijvoorbeeld aan sokken, bibs spenen, slabbertjes, knuffels en rammelaars. Door zelf een mandje samen te stellen, kun je er ook gemakkelijk voor zorgen dat je de perfecte combinatie tussen praktische en leuke cadeautjes bereikt.

Gegraveerd armbandje

Een baby armbandje is niet alleen superleuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven. Zowel voor de ouders als voor het pasgeboren kindje. Het is namelijk een prachtig aandenken voor later, en hoe leuk is het om later terug te zien hoe klein je pols was? Tevens word een baby armbandje vaak gegraveerd, met de naam en de datum van de geboorte. Op deze manier zorg je voor nét dat beetje extra personalisatie en word het cadeautje nog een beetje meer uniek.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *