Dames kapper in Utrecht

Het is weer zover, die haarpunten splijten weer uit elkaar. Tijd om weer eens een bezoekje aan de kapper te brengen! Maar wat als je daar eens een heel verwen dagje van maakt? Neem het er eens van, ga eens lekker samen met je beste vriendin winkelen en direct naar de dames kapper in Utrecht toe! Hoe gezellig is dat!
 

Een nieuwe look proberen

Ben je klaar met het kapsel dat je nu al jarenlang hebt? Laat je eens informeren door de kapster, zij zal hoe dan ook goeie tips hebben. Zij kunnen je perfect advies geven, want zij kijken ook naar de vorm van je gezicht. Zo weet je precies wat wel en wat niet bij je past. Daarnaast weten zij ook precies wat de nieuwste mode trends zijn wat betreft de kapsels! Zo kan je de plank nooit misslaan. Of wat dacht je van een ander kleurtje? Doe eens gek en ga eens voor heel wat anders. Je zal je hoe dan ook geweldig voelen, je zelfvertrouwen zal van je af stralen! Zeg nou zelf, wie voelt zich niet goed als je er geweldig uitziet?

Weet de kapper ook raad met mijn haar?

Kroes haar, lang haar, krullend haar, kort haar, stijl haar en ga zo maar door. De kapper weet er allemaal raad mee. Kappers blijven zich ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en verschillende soorten haar stijlen. Ook kan ze je informeren over hoe jij je haar het beste kan verzorgen tussen de kappers afspraken door. Wist je dat crème spoeling bij lange na niet goed voor alle soorten haar? Zo kan de kapper je nog veel meer vertellen! Nog niet overtuigd? Bel van te voren even naar de kapper toe, dan kan de kapster je persoonlijk te woord staan en dan maak je met een gerust hart die afspraak.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *